Neuspešna snubitev sredi stadiona

Foto: Žurnal24 Snubitev pred množico se je izjalovila. (Foto: YouTube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Navijač belgijskega nogometnega kluba Cercle Brugge se je pred tekmo na polnem stadionu osramotil, potem ko ga je dekle zavrnilo, ko jo je prosil za roko.
Oglej si celoten članek

Frank je na sredini stadiona svoje dekle Natalie zaprosil za roko. Preden je pokleknil na kolena in jo vprašal, če bi se z njim poročila, je voditelj spregovoril nekaj besed, občinstvo pa je romantičnega snubca izžvižgalo. Kljub temu ji je s papirja prebral, koliko mu pomeni, dekle pa ga je le čudno gledalo. Ko ji je postavil vprašanje, se je solznih oči obrnila in stekla z igrišča. Mladenič je stadion zapustil v spremstvu voditelja. Ali ga je dekle zapustilo, ni znano.

Snubitev si lahko ogledate v zavihku video.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.