Nevarni obrat

Foto: Žurnal24 Ženska mora biti za izvedbo tega položaja zelo gibčna.
Tokratni položaj iz Kamasutre je namenjen predvsem tistim, ki imate radi nevarnost tudi v postelji. Si ga upate preizkusiti?
Oglej si celoten članek

Predstavljamo vam še enega izmed položajev, pri katerih ima vajeti v rokah ženska. V tokratnem položaju ženska nosi tudi vso odgovornost za varno izvedbo, zato mora med partnerjema vladati popolno zaupanje. Vatsjajana ga je poimenoval vrh.

Najprej ga zajahajte!

Moškemu pravzaprav ni treba storiti ničesar, le uleže se in uživa. Ljubimka "zajaha" partnerja, tako da okobal sedi na njem. Ženska najprej dvigne eno nogo in jo premakne k drugi, tako da ne sedi več okobal na partnerju. Nato se ljubimka zavrti na penisu. Ob tem mora paziti, da ne izgubi ravnotežja, saj lahko poškoduje predvsem partnerja, pa tudi sebe.

Ta položaj od ženske zahteva gibčnost in ravnotežje, saj je težko izvedljiv. Od moškega pa zahteva popolno zaupanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.