Nevarno razmerje pod zvezdami

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
Do konca avgusta se boste pod zvezdami na Ljubljanskem gradu lahko nasmejali gledališkim uspešnicam, ob katerih boste od smeha zagotovo potočili kakšno solzico. Nocoj ob 20.30 si lahko ogledate komedijo Nevarno razmerje.
Oglej si celoten članek

Gotovo ste že brali o virtualnih razmerjih, vendar si je težko predstavljati, kako je, če ste del enega izmed številnih nevarnih razmerij.

Za lažjo predstavo je vsekakor na mestu komedija Nevarno razmerje, ki ga predstavljata dva posameznika, ki se ujameta preko črkovne komunikacije. Poleg tega, da ugotavljata, s kom se pravzaprav pogovarjata, spoznavata tudi sama sebe.

Za vstopnico, ki vas bo popeljala v uro spletnih zmenkarij, boste odšteli od 13,5 evra do 15 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.