Nevarno življenje paparacev: Ko slavni znorijo

Foto: Profimedia paparaci Foto: Profimedia paparaci Foto: Profimedia paparaci Foto: Profimedia paparaci Foto: Profimedia paparaci Foto: Profimedia paparaci Foto: Profimedia paparaci Foto: Profimedia paparaci Foto: Profimedia paparaci Foto: Profimedia paparaci Foto: Profimedia paparaci Foto: Profimedia paparaci
Težko zaslužen kruh …
Oglej si celoten članek

Odnos med slavnimi in paparaci je mnogokrat težaven. Nekateri zvezdniki z njimi radi sodelujejo, menda jih celo pokličejo in obvestijo, kam so namenjeni – v to kategorijo sta nekoč spadali Lindsay Lohan in Paris Hilton – drugi pa že samo ob pogledu na fotografski aparat znorijo. Rahlih živcev je med drugim Alec Baldwin.

Nekaj nevarnih srečanj med „lovci in plenom“ si lahko ogledate v galeriji.

Že poznate Joongloo?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.