Nevedna Palinova žrtev potegavščine

Foto: Žurnal24 Pred množico so njeni govori delovali suvereno, v intervjujih in soočenjih pa ji
Sarah Palin je bila prepričana, da jo kliče francoski predsednik Sarkozy, čeprav ji je posnemovalec dejal, da tudi sam rad hodi na lov, ker tako zelo uživa pri ubijanju živali, pa tudi, da je njegova žena "tako vroča v postelji".
Oglej si celoten članek

Britanci, tudi politiki, s posebnim zanimanjem odštevajo zadnje dni do predsedniških volitev v ZDA, ki ponujajo vtis, da poskuša republikanski par John McCain - Sarah Palin, kljub zelo resnih časom, s humorjem preprečiti volilni poraz, ki se zdi neizogiben. Posebno zanimanje vlada za Sarah Palin in za vse, povezano z njo, od njene pričeske, očal in edinstvene spolne privlačnosti do njene nerazgledanosti in obsedenosti z bogom in lovom - že vse odkar se je iz odročne Aljaske nenadoma pojavila v središču ameriške politike.

Sarkozy je bil kanadski humorist
Temu primerno je, kljub vrsti domačih novic, nedeljsko medijsko jutro v znamenju potegavščine, ki je potrdila, kako zelo nevedna je Sarah Palin. Za nos jo je - na montrealskem radiu - grdo potegnil član razvpitega kanadskega humorističnega dueta. Povezovalec ji je telefoniral in ji v angleščini s "težkim", pretiranim francoskim naglasom dejal, da je francoski predsednik Nicholas Sarkozy in dodal, da je tudi sam navdušeni lovec, ker tako zelo uživa pri ubijanju živali.

Posebni svetovalec Johnny Holiday
Ni in ni ji potegnilo, da gre za potegavščino, čeprav bi ji moralo že na samem začetku pogovora, ko je “Sarkozy" dejal, da pozorno spremlja kampanjo v ZDA s svojim posebnim svetovalcem za odnose z ZDA Johnnyjem Holidayem. "Dobro, zelo dobro," se je odzvala Palinova, ki se ji ni niti sanjalo, kdo je Johnny Holiday, legendarni francoski roker. Vzhičena nad "predsedniškim" telefonskim klicem je dejala, da občuduje in ima rada njega in njegovo lepo ženo Carlo Bruni. "S svojo lepo družino ste svoji deželi dodali veliko energie,” je dejala Palinova in pozvala "Sarkozyja", naj v njenem imenu tesno objame svojo ženo.

Carla tako vroča v postelji
Ni ji potegnilo, da se nekdo norčuje iz nje tudi, ko je "Sarkozy" dejal, da je Carla njena oboževalka, ki ji je posvetila pesem, čeprav je vmes dejal, da je njegova žena “tako vroča v postelji". Najbolj pa je na svoje pomanjkanje intelekta opozorila, ko ji je dejal: "Veliko skupnega imava. Tudi jaz sem strasten lovec. Tako zabavno je ubijati živali, vzeti življenje". Sarah se je v odgovor samo prisrčno smejala. Tudi potem, ko jo je "Sarkozy" vprašal, ali bi ga vzela s seboj na lov s helikopterjem, in v francoščini dodal, da bi lahko skupaj ubijala mladiče tjulenjev.

Previdna strelka - predsednica čez 8 let
Ne da bi se ji sanjalo, kaj je dejal, je odgovorila, da bi bilo to zabavno: “Skupaj bi se lahko zelo zabavala medtem ko bi delala. Tako bi lahko ubila dve muhi na en mah.”
Palinova je sogovorniku zagotovila, da na skupen lov ne bi pripeljala sedanjega republikanskega podpredsednika Dicka Cheneya (pred leti je po nesreči ustrelil - ranil lovskega partnerja). “Previdno bom streljala,” je duhovičila Palinova, ki jo je kanadski humorist pripravil tudi do tega, da je priznala predsedniške ambicije. “Vidim vas kot predsednico,” je dejal, ona pa se prisrčno smejala, preden je dejala: “Morda, čez osem let!”

Pornič o Sarahinem življenju
V pogovoru je pohvalil Palinovo tudi za razvpiti Hustlerjev pornič, posvečen podpredsedniški kandidatki z naslovom “Nailin’ Paylin” (Pribiti Paylinko), rekoč, da gre za dokumentarec o njenem življenju. Še vedno ji ni potegnilo. “Oh, to je dobro, hvala vam,” mu je dejala.

C’est la vie
Ko je njenim svetovalcem vendarle postalo jasno, da je bila žrtev potegavščine, se je njen predstavnik odzval s francoskim “C’est la vie!” (To je življenje), predstavnik demokratskega predsedniškega kandidata pa: “Veseli me, da preverimo, kdo kliče, preden damo telefon v roke Baracku Obami!” Za eno izmed najboljših potegavščin je poskrbel član humorističnega dueta “Maskirana maščevalca”, ki se “ specializira” za slavne osebnosti in politike. Nasedel mu je že tudi francoski predsednik Sarkozy. C’est la vie? Morda, vendar gre za nevarno nevedno potencialno stanovalko Bele hiše, ki upa, da se bodo volilci smejali potegavščini, ne pa njej.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.