Neverjeten trik: Do polnih ustnic v samo eni minuti

Foto: Shutterstock bleščilo ustnice
Nič več umetnih polnil. Polne ustnice lahko dobite s tem preprostih trikom.
Oglej si celoten članek

Skrivnost je v pilingu za ustnice in vodoodporni barvici za ustnice. Pomembno je, da je barvica v podobni barvi kot vaše ustnice oziroma v enem odtenku temnejši. Vsi ostali odtenki delujejo nenaravno.

Ustnice najprej navlažite z malo vode in jih zmasirajte s pilingom, ki je posebej namenjen ustnicam. Piling bo v vaših ustnicah pospešil krvavitev, zaradi česar bodo delovale polnejše.

Piling lahko naredite tudi sami – zmešajte sladkor, med in kokosovo olje. Ustnice po uporabi pilinga sperite, osušite in obrobite z barvico. Ustnice namažite s prozornim sijajem za ustnice in to je to.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.