Neverjetna preobrazba Mariah Carey

Foto: Profimedia mariah carey Foto: Profimedia mariah carey Foto: Profimedia Mariah Carey Foto: Profimedia Mariah Carey Foto: Profimedia Mariah Carey
Mariah Carey na podelitvi zlatih globusov presenetila.
Oglej si celoten članek

Mariah Carey se je sredi septembra ulegla pod nož in si zmanjšala želodec. Za to potezo se je odločila, ker so jo na spletu zaradi odvečnih kilogramov napadali. Divi žalitev sedaj ne bo treba več poslušati, saj je videti naravnost fantastično. Izgubila je menda že več kot 11 kilogramov in na rdeči preprogi pred podelitvijo zlatih globusov nase vlekla vroče poglede.

Je pa Mariah povzročila tudi mini škandal. Med oglasnim blokom se je odpravila na stranišče, a se je na poti tja zaklepetala. Ko so spet vključili kamere, se je usedla na najbližji stol in počakala na naslednje oglase. Takrat je ugotovila, da je stol "ukradla“ Meryl Streep, za kar se ji je po Twitterju tudi opravičila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:32 8. Januar 2018.

    Zakaj pa neverjetna? Zanjo so skrbeli (in verjetno še skrbijo) osebni kuharji, osebni trenerji osebni maserji, njena 'služba' pa je, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.