Neverjetna preobrazba našega MasterChef sodnika

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Osma sezona prinaša novosti in odnaša kilograme ...
Oglej si celoten članek

Na vrata trka že osma sezona priljubljenega kuharskega šova MasterChef Slovenija. Sodniška postava že od četrte sezone ostaja nespremenjena: Bine Volčič, Karim Merdjadi in Luka Jezeršek, vrhunski šefi, prijatelji in večni humoristi. Njihova dobra energija je nalezljiva, volje do nove sezone jim ne manjka.

"Mi sploh nikoli nismo šli, vedno smo s srcem pri MasterChefu Slovenija, v studiu se počutimo kot doma," sporoča trojica. In kaj je še novega? "Poglejte Karima," pravi Bine. "V šov se vrača 20 kilogramov lažji," dodaja Luka. "Odločil sem se, da je v življenju vse stvar zmernosti. In zmernost se mi je obrestovala, žena celo pravi, da me je preveč pobralo," se nasmeji Karim. In kako mu je uspelo? "Ne odpovedujem se vsemu, ker potem duša trpi, samo zmanjšujem. Jem normalno, a manj," še dodaja. 

Foto: POP TV MasterChef

Snemanje oddaje že poteka, tekmovalci so sodnikom zelo všeč. "So mladi, energični, radi kuhajo in to je najbolj pomembno. Uživajo v tem, kar počnejo in lepo jih je gledati," je razkril Bine Volčič. Kako se bodo odrezali za štedilniki pred kamerami in kdo bo odnesel pokal zmagovalca oziroma zmagovalke, pa bo znano še to pomlad. 

Foto: POP TV MasterChef

Foto: POP TV MasterChef

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:05 14. Februar 2022.

    Lahko bi pa vsaj izbrali slovence za komisijo.

  • 16:32 14. Februar 2022.

    Preobrazba? A hodi k Ani Roš na kosila da je shujšal?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.