Neverjetna preobrazba: Opustila je alkohol, tako je videti danes!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Danes je videti veliko bolje kot pred desetimi leti …
Oglej si celoten članek

Svetlolaska Jelly Devote je pri dvajsetih trikrat na teden žurala s prijateljicami, kar so redno pospremile tudi z velikimi količinami alkohola. Kljub vsej zabavi pa se v svojem telesu ni počutila dobro, zato se je odločila za spremembo. Spremenila je način prehranjevanja in začela telovaditi, a pravi rezultati so se pokazali šele po tem, ko je opustila alkohol.

Danes je stara 27 let in na Instagramu je pokazala, da je videti veliko bolje kot pri osemnajstih in dvajsetih. Pravi, da se še nikoli ni počutila tako dobro in da se stara kot dobra steklenica vina. Še vedno si privošči kakšno alkoholno pijačo, a je to zmanjšala na kozarček, največ dva, vina ali penine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.