Neverjetne besede v Kmetiji: Pred voditeljico mu je zagrozil z nasiljem

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Anže in Franc ne bosta več prijatelja.
Oglej si celoten članek

Franc, ki je ta teden glava družine, se je razburjal zaradi Anžeta. Pravi, da vedno pametuje, ne dela pa nič, medtem ko drugi garajo. Še bolj pa mu je dvignilo pritisk, ko ga je Anže vprašal, kaj on dela. 

"Če mu rečem, naj neki dela, pa ne dela. Mi je škoda razlagati … Glava družina je tisti, ki odgovarja za vse. To si vsi zapomnite. Enkrat boste vsi prišli na to mesto in boste videli, kako je, ko ti nekdo meče kamne pod noge,“ je za mizo med izborom drugega dvobojevalca povedal najstarejši tekmovalec letošnje Kmetije in dodal: "Jaz sem glava, kaj jaz delam, te ne briga.“

"Mene ne preseneča, da moja pamet moti Franca. Če bova kdaj skupaj v kajži, mu lahko pokažem, da lahko delam tudi tako, da mu bodo morali klobuk gasilci rezati z glave.“ Natalija ga je vprašala, naj svoje besede razloži. "Da mu ga bom fiksno pritrdil na glavo,“ je še pripomnil Anže.

Kaj je na njegove besede rekel Franc in kako sta se za mizo gledala, si lahko ogledate TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:05 13. Oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali …

  • 09:18 13. Oktober 2021.

    Taje potreben pregleda v Begnah.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.