Neverjetni triki za lepa in zdrava stopala

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Kaj se zgodi, če noge pomočite v ustno vodico?
Oglej si celoten članek

Domača lekarna za lepa in zdrava stopala. Preberite, kako najhitreje odpraviti glivice, žulje in razna vnetja.

1. Kurja očesa
Kos čebule namočite v bel kis, nato ga položite na kurje oko in pustite delovati čez noč. Koža se bo zmehčala in kurje oko boste z lahkoto očistili. Če koža še ni dovolj meha, postopek ponovite še kakšno noč ali dve.

2. Glivice
Noge za pol ure namočite v posodo z ustno vodico, ki bo vaša stopala razkužila in uničila glivice.

3. Žulji
Pri bolečih žuljih preizkusite trik z dezodorantom (ne razpršilom), ki ga nanesete na mehurček. Koža se bo zmehčala in žulj bo hitro izginil. 

4. Vnetja
Pri vnetjih pomaga rdeča paprika v prahu. Nanesite jo na boleč predel, pokrijte s cunjo in pustite delovati. Rdeča paprika vsebuje kapsaicin, ki lajša bolečine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.