Neverjetno: 25-letnici po preobrazbi ostalo 4, 5 kilograma odvečne kože

Foto: Profimedia Michelle Bakal Foto: Profimedia Michelle Bakal Foto: Profimedia Michelle Bakal Foto: Profimedia Michelle Bakal Foto: Profimedia Michelle Bakal Foto: Profimedia michelle bakal
Zaradi zbadanja postala odvisnica od heroina.
Oglej si celoten članek

Sedaj 25-letna Michele Bakal se že od otroštva bori s prekomerno telesno težo. Ko je bila stara 16 let, je zaradi zbadanja začela eksperimentirati z drogami. Postala je odvisna od heroina, še naprej pa se je tolažila tudi s hrano.

Pri 21. letih, ko je tehtnica kazala že več kot 171 kilogramov, se je odločila za zdravljenje. Michelle je zdržala, uspešno pa je tudi shujšala, a ostala je odvečna koža, ki je tehtala kar 4,5 kilograma. Mladenka se je letos odločila za kirurški poseg, s katerim se je rešila te težave, in postala osebna fitnes trenerka. 

Michelle, ki je svojo težo prepolovila, pravi, da je kakšno leto po zdravljenju od odvisnosti spoznala, da je s hrano poskušala zapolniti čustveno praznino. “Shujšati sem želela zase, ne za druge. To je bilo pomembno,” je še dejala in dodala: “Sedaj sem mnogo bolj aktivna. V fitnes grem petkrat na teden.” 

Michelle si sedaj želi pomagati drugim. “Razumem, kako se počutijo osebe, ki ne vedo, kako začeti. A iz kaosa vedno vodi pot. Če sem zmogla jaz, zmore vsak. Pred petimi leti sem tehtala 171 kilogramov in bila sem odvisna od heroina. Nato sem se streznila, shujšala in se naučila ljubiti sebe.”
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:57 2. Avgust 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.