Neverjetno! Je to res znak pokojnega sinčka?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Znak iz onostranstva ali samo neverjetno naključje?
Oglej si celoten članek

Se čudeži zares dogajajo? Obstaja življenje po smrti? Ta video bi bil lahko dokaz, da nas pokojni niso zapustili.

Ob krsti malega dečka, ki je veliko prehitro izgubil življenje, je privezanih več balonov. Nenadoma pa se je eden od teh balonov snel z držala in se začel počasi pomikati proti materi, ki je žalovala za svojim sinčkom. Tam se je tudi ustavil ...

"Ta viralni video je posnela moja prijateljica Kaypee Alamares. Mama na tem posnetku je Kaypeejina svakinja Joy Ganda Vibar-Alamares. Srce parajoče, a obenem poln upanja – ta video je dokaz, da se čudeži dogajajo, še zlasti se pojavijo pri tistih, ki potrebujejo zagotovilo, da so njihovi pokojni že našli mir, ki bo pomiril tudi njih. Počivaj v miru Treb David,“ je ob posnetku, ki je zaokrožil po svetu, zapisal Ralph Revelar-Sarza.

 
xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.