Neverjetno: Poglejte, kako velik je že Janšev sin Črt!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Prvak SDS je delil fotografiji svojih sinov.
Oglej si celoten članek

Predsednik SDS, Janez Janša, svoje sledilce na družbenih omrežjih kdaj pa kdaj razveseli z utrinki iz zasebnega življenja. Tako je bilo tudi kmalu po novem letu, ko je objavil fotografiji svojih sinov, 8-letnega Črta in 6-letnega Jakoba, ob katerih je zapisal, da so leto začeli delovno. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 08:18 13. Januar 2020.

    Je pravi korenjak, upajmo da gre po poti očeta in ne po poti nekaterih slovenskih levičarjev, izdajalcev slovenskega naroda.

  • 21:55 8. Januar 2020.

    Boli me Q za Pleškota kot tudi vse od njega ! Ko ste že pri sinu , zakaj ne pišete …

  • 21:43 8. Januar 2020.

    Namenjeno primtivcem tipa robip44, izRODEK, olor, borut08 in drugim! Ste že podpisali zahtevo za razrešitev državnega sekretarja Štromajerja? Če še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.