Neverjetno, ta zvezdnica šteje 50 let!

Foto: Profimedia Brooke Bruke Foto: Profimedia Brooke Bruke Foto: Profimedia Brooke Bruke Foto: Profimedia Brooke Bruke Foto: Profimedia Brooke Bruke Foto: Profimedia Brooke Bruke Foto: Profimedia Brooke Bruke Foto: Profimedia Brooke Bruke
Uff, kakšna postava …
Oglej si celoten članek

Televizijska voditeljica, igralka in ljubiteljica fitnesa Brooke Burke bo 8. septembra dopolnila 50 let, njena postava pa je še vedno videti kot pri dvajsetih. Nič čudnega, da se voditeljica z veseljem takole v kopalkah nastavi paparacom in pokaže svoje brezhibno telo. A ne le, da bo kmalu stara pol stoletja, Brooke je tudi mama štirih otrok.

Lepotica je trenutno samska, od leta 2011 do 2020 je bila poročena s pevcem in igralcem Davidom Charvetom, od leta 2001 do 2005 pa s plastičnim kirurgom Garthom Fisherjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:09 28. Avgust 2021.

    Pa pozabili ste napisati, da je delala za trakom v treh izmenah...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.