Nevesta na preoblikovanju postave

Foto: Saša Despot Healthness Foto: Saša Despot Healthness Foto: Saša Despot Steklarna Rogaška Foto: Saša Despot Steklarna Rogaška
Marina bo na Žurnalovi sanjski poroki na Predjamskem gradu samozavestnejša tudi s pomočjo posebnih tretmajev za preoblikovanje postave, na nepozaben dan pa bo Žurnalova zmagovalca spominjalo tudi kristalno darilo.
Oglej si celoten članek

Med lepotnimi pripravami na poroko so vedno bolj zaželeni tudi tretmaji preoblikovanja postave, za katere se je odločila tudi naša bodoča nevesta Marina. V centru za zdravo življenje Healthness so ji tako pripravili tretmaje z napravo za preoblikovanje telesa accent ultra. Ta najprej s pomočjo ultrazvočne energije zdravi ter odstranjuje maščobne celice in celulit, nato pa z radiofrekvenčno energijo in limfno dranažo preoblikuje telo ter učvrsti kožo.

Kristalni spomini

Za spomin na dan, ko bosta Marina in Alen dahnila usodni da, so poskrbeli tudi pri Steklarni Rogaška. Bodočima mladoporočencema so podarili kristalno vazo z vgraviranima imenoma in datumom poroke. "Kristalne vaze, kozarci za penino in porcelan so najpogostejša poročna darila," pravi Vlasta Brank iz Steklarne Rogaška, kjer lahko bodoči mladoporočenci tudi odprejo poročno knjigo želja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.