Nevzdržno hrepenenje po sladkarijah

Za danes smo vam obljubili reševanje vaše morebitne zasvojenosti s sladkarijami. Vas zanima, kako se lahko rešite nevzdržnega hrepenenja?
Oglej si celoten članek

Poskusite z naslednjimi nasveti:

  • Namesto kalorične sladice pojejte solato s prelivom po vašem okusu.
  • Če je vaša družina prepričana, da mora vsak večer obvezno zaužiti kaj sladkega, jim ponudite kaj bolj zdravega, a jim vseeno omogočite izbiro. Ponudite jim nizkokaloričen sladoled ali sadje s stepeno smetano.
  • Zaužijte več sadja. Človek, ki zaužije dovolj sadja, ne čuti več tolikšne potrebe po sladkarijah.
  • Privoščite si zgolj vrstico čokolade, majhen košček tortice ali le eno kepico sladoleda.
  • Poskusite z naslednjimi triki: privoščite si nesladkan kakav, zamrznjeno rdeče grozdje, žvečilni gumi brez sladkorja, sadne tablice brez sladkorja in z oreški ter podobne.

Vsak začetek je težak, a verjamemo, da zmorete tudi vi. Niste sami! Za pomoč pri ''odvajanju'' se lahko odločite tudi skupaj s prijateljico ali vso družino. Lažje vam bo. Poskusite zdržati brez sladkarij vsaj dva tedna in presenečeni boste nad rezultati.

Imate morebiti težavo tudi z nočnimi obiski hladilnika? Zdravilo za tovrstno težavo vam bomo zaupali jutri.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.