Newyorčani dali Ivanki Trump vedeti, da ni zaželena

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tudi Ivanki Trump se iztekajo dnevi v Washingtonu.
Oglej si celoten članek

Ivanka je bila pred odhodom v Belo hišo vidna članica newyorške visoke družbe, pri kateri pa po štirih leta dela za svojega očeta v Beli hiši ni več dobrodošla, so že pred časom poročali mediji. Govori se celo, da se bo Ivanka z družino po koncu predsednikovega mandata preselila na Florido.

Za to naj bi se odločila po tem, ko so se oktobra na Times Squaru pojavili panoji z nasmejanimi obrazi družine Trump, zraven pa statistike smrti zaradi koronavirusa. Sedaj pa je lepotico čakalo še eno negativno presenečenje. Nekdo je New York "okrasil“ s plakati, na katerih je le njena fotografija z napisom: "Ni zaželena.“ Na posterjih še piše, da ima Ivanka mrtve oči, "lažno fini" naglas in da je poročena s Slendermanom, frikcijskim likom, ki ugrablja otroke. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.