Newyorški teden mode: Bolj goli kot oblečeni

Foto: Profimedia Bartschland Foto: Profimedia Bartschland Foto: Profimedia Bartschland Foto: Profimedia Bartschland Foto: Profimedia Bartschland Foto: Profimedia Bartschland Foto: Profimedia Bartschland Foto: Profimedia Bartschland Foto: Profimedia Bartschland Foto: Profimedia Bartschland Foto: Profimedia Bartschland Foto: Profimedia Bartschland Foto: Profimedia Bartschland Foto: Profimedia Bartschland Foto: Profimedia Bartschland
Tudi to je newyorški teden mode.
Oglej si celoten članek

Ikona newyorškega nočnega življenja Susanne Bartsch je teden mode v New Yorku zaznamovala z eno najbolj ekstravagantnih modnih revij. S svojo znamko Bartschland je na modno pisto poslala pisane kreacije, ki sijejo na odrih najbolj razvpitih klubov na svetu, saj je New York znan kot mesto, ki nikoli ne spi. 

Modeli, ki so bili bolj slečeni kot oblečeni, so imeli kaj pokazati, intimne predele pa so zakrivali le miniaturni modni dodatki. Pokukajte v galerijo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • zoo
    18:02 13. September 2022.

    Zblojeno do konca!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.