Nezakonito nad Avatar

Foto: Žurnal24 Avatar Foto: Žurnal24 Kick-Ass Foto: Žurnal24 Inception Foto: Žurnal24 Shutter Island Foto: Žurnal24 Iron Man 2 Foto: Žurnal24 Clash of the Titans Foto: Žurnal24 Green Zone Foto: Žurnal24 Sherlock Holmes Foto: Žurnal24 The Hurt Locker Foto: Žurnal24 Salt
Nezakoniti prenosi. Avatar, Kick-Ass in Izvor so zmagovalci 2010.
Oglej si celoten članek

Rekorder. Svetovna veleuspešnica Jamesa Camerona Avatar ni le v kine pritegnila rekordno število gledalcev, ampak s prek 16 milijoni prenosov letos zaseda tudi prvo mesto med nezakonito naloženimi filmi s spleta, poroča spletna stran TorrentFreak.

Drugo mesto priljubljenosti med spletnimi pirati z 11 milijoni prenosov zaseda akcijska komedija Kick-Ass britanskega režiserja Matthewa Vaughna. Izvor v režiji Christopherja Nolana pa je na tretjem mestu s skoraj desetimi milijoni prenosov. Celoten seznam je dostopen na strani TorrentFreak, ki podatke zbira na podlagi različnih virov in sledilnikov torrentov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.