Nezaželen filmski poljub

Foto: Žurnal24 Amanda Seyfried nad poljubom ni bila navdušena.
Mladi hollywoodski divi Megan Fox in Amanda Seyfried sta se morali pred kamero poljubiti. Nobena nad scenaristovo idejo ni bila navdušena.
Oglej si celoten članek

Seksi Megan Fox in lepa Amanda Seyfried, ki je nase opozorila s komedijo Mamma Mia, bosta skupaj nastopili v komediji Jennifer's Body. Megan igra navijačico, ki jo obsede demon, Amanda pa njeno prijateljico, ki poskuša rešiti njeno dušo.

A tudi demon je le "moški", ki bi rad v svoje kremplje dobil lepo svetlolasko. In kako je scenarist to prikazal? Z lezbičnim poljubom. Dekleti pa sta bili nad idejo o izmenjavi sline vse kaj drugega kot navdušeni. "Vedeli sva, da bodo mediji takoj pograbili informacijo o poljubu. Tovrstne publicitete za film nisva želeli. Takoj sva začeli zavijati z očmi," je izdala Seyfriedova.

No, njuno zmrdovanje (na srečo) ni obrodilo sadov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.