Neznana hči slavnega očeta

Foto: Profimedia Jazmin Grace Grimaldi Foto: Profimedia Jazmin Grace Grimaldi Foto: Reuters princ Albert Foto: Profimedia princ albert, charlene
Jazmine Grace je 22-letna hči monaškega princa Alberta, ki se v javnosti bolj redko pojavlja.
Oglej si celoten članek

Jazmine je plod razmerja med monaškim princem Albertom in Američanko Tamaro Rotolo. Očetovstvo je Albert priznal šele leta 2006. 22-letna hči monaškega princa živi v Los Angelesu in se načeloma izogiba očem javnosti. Kot poročajo, naj bi z očetom imela dobre odnose in se večkrat slišita. Pred dvema letoma je bila v Monaku s knežjo družino na podelitvi nagrad princese Grace.

Jazmine pa ni edini nezakonski otrok monaškega princa. Leta 2003 se mu je v razmerju s stevardeso rodil sin Alexander. Albert sicer z ženo Charlene konec leta pričakuje dvojčka, ki ga bosta lahko nasledila na knežjem prestolu, medtem ko Jazmine in Alexander kot nezakonska otroka do tega nista upravičena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:06 22. Oktober 2014.

    GRIMALDI se piše čist tko mimgrede :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.