Ni plačila, ni mesa

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Neki nemški mesar, ki mu v restavraciji niso plačali za dostavljeno blago, je iz restavracije odnesel vse meso, tudi postreženo gostom.
Oglej si celoten članek

V nemški restavraciji v mestu Aachen mesarju, ki jim dostavlja meso, niso plačali dolgov v vrednosti 400 evrov. Besnega mesarja niso več zanimali številni izgovori, zato je stvar vzel v svoje roke. Po hujšem prepiru v kuhinji je začel pobirati vse meso, ki ga je našel.

Pobral je zrezke iz zmrzovalnika in hladilnika, kose mesa, ki so bili v marinadi ali že na žaru. Vse to pa še ni bilo dovolj. Šel je med goste in jim s krožnikov pobral servirano meso.

Lastnik je poklical policijo, policisti pa so ugotovili le, da mesar ni kršil zakona.

Dvajset gostov je ostalo brez večerje, restavracija brez zaslužka, natakarji so bili ob napitnino, kaj je mesar storil z malo rabljenim ali še uporabnim mesom, pa ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.