Ni s tega planeta: Pri 56 letih pokazala gole prsi

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Še vedno vredna vsakega greha …
Oglej si celoten članek

Nekdanja super manekenka Paulina Porizkova je za češki Vogue pozirala v povsem prosojnem bodiju in razkrila svoje gole ženske čare. Lepotica je stara 56 let, njeno telo pa je videti kot da bi imela 20 let. 

"Točno 40 let po moji prvi (nemški) naslovnici Vogua, ko mi je bilo 16 let, je tukaj nova. Povsem gola od spredaj, pri 56-ih za češki Vogue. Res bi se rada zahvalila pogumnim ljudem na Vogue CZ, da so si upali, predvsem pa neverjetnemu teamu za tem fotografiranjem. To je prva Vogue naslovnica za Marie Tomanovo," je Paulina na Instagramu zapisala ob razkritju dih jemajoče naslovnice. 

Foto: Instagram Paulina Porizkova

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:48 16. April 2021.

    Ni gola. Ima prosojen modrc. Še to kar ima bi mogla dol dati. Joooooooošššškeeee

  • 13:56 16. April 2021.

    Lepa ženska!

  • 10:06 16. April 2021.

    tukaj je edini greh, , greh od novinarja, ki se laže. fotka je sramota za fotografa in za damo, zgleda …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.