Ni še znano, ali bo Miki lahko obdržal hišo

Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko)
Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko)
V začetku marca se je hiša glasbenika Mikija Vlahlovića že drugič znašla na dražbi, a prihodnost družinske hiše je še vedno na majavih tleh.
Oglej si celoten članek

Družina Mikija Vlahovića, člana priljubljene skupine Victory, sicer še vedno živi v družinski hiši, ki je bila marca že drugič na dražbi, a Miki pravi, da se zadeva še vedno razpleta. 

Naj spomnimo, da se je njegov dom za polovično ceno marca že drugič znašel na javni dražbi. Miki glede na odredbo o prodaji, ki jo je izdalo Okrajno sodišče v Ljubljani, dolguje upniku Sberbank banki d.d. Glasbenik pravi, da je njegova finančna zagata povezana z dedovanjem in pokojnim očetom, več o tem, pa si lahko preberete TUKAJ

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:34 26. Junij 2016.

    Skupina Viktori.<br />Pred leti so čez noč zapustili svojega dolgoletnega poslovnega kolega in ga pahnili v revščino, da slednji danes …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.