Ni si upal na zmenek z Madonno

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Antonio Banderas se je Madonne bal, ker je bila zanj premogočna.
Oglej si celoten članek

Španskemu igralcu, ki je zdaj poročen z Melanie Griffith, je laskalo, ko je na začetku svoje kariere izvedel, da je superzvezdnici Madonni všeč, vendar zatrjuje, da se med njima ni nič zgodilo.  "Ugajalo mi je, ko mi je nekdo povedal, da sem ji všeč. Rekel sem, da ne vem, kaj naj ukrenem, saj sem bil takrat poročen (s prvo ženo Ano Lezo). Torej se ni nič zgodilo," je povedal za časopis Harper's Bazaar.

"Takrat sem se je bal, saj je bila zelo močna ženska. Nisem hotel biti Madonnin fant. Želel sem lastno kariero, pa naj bo ta dobra ali slaba."

Ni razumel, kaj je povedala

Antonia je Madonni predstavil režiser Pedro Almodóvar, ki mu je po njunem prvem srečanju povedal, da bi ga zelo rada bolje spoznala. Antonio takrat še ni znal angleško. "Med večerjo je povedala veliko stvari in jaz nisem razumel ničesar. Bil sem ves iz sebe, ker sem sedel tako blizu Madonne, ona je bila tako slavna, mi pa smo bili le lokalni ljudje."



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.