Ni več dvoma: Kimina rit je naravna!

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Dokaz je tu: obilna zadnjica Kim Kardashian je popolnoma naravna, kar je zvezdnica dokazala z rentgenskim posnetkom.
Oglej si celoten članek

Seksi Kim Kardashian, ki je znana po svojih oblinah, se je odločila enkrat za vselej zatreti govorice, da je njena zadnjica bujna, ker ima v njej vsadke. Zato se je posnela z rentgenom, njena sestra Khloé pa je rentgensko sliko objavila na internetu: "Hej punčke. Dokaz je v rentgenski sliki. Kimina zadnjica je stoodstotno naravna!!!" je zapisala na svojem Twitter profilu.

Kim pa ni prva, ki se je obrnila na znanost, da bi zatrla govorice o svojih naravnih danostih. Leta 2005 je manekenka Tyra Banks opravila ultrazvok, da bi dokazala, da je njeno oprsje pravo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.