Ni več takšna, Senidah povsem spremenjena!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pevka je prava modna kameleonka …
Oglej si celoten članek

Senidah ne navdušuje le s svojim glasom, temveč tudi stasom. Pred časom je v intervjuju z Vesno Milek povedala, da za svojo garderobo skrbi kar sama. Rada pa se poigra tudi s svojo pričesko. Tokrat se je odločila za kratki paž in presenetila svoje oboževalce, vam je všeč? Sicer pa pevka ne skriva, da si pomaga tudi z estetskimi popravki. 

Senidah je s svojim glasom in stasom že zdavnaj presegla meje Slovenije. Postala je prava balkanska senzacija, njeni videospoti pa imajo na Youtubu več milijonske oglede. Med njimi izstopa Mišići, z več kot 45 milijoni ogledov in Slađana z 43 milijoni ogledov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:46 7. Oktober 2019.

    Vsaj obrvi so na obeh fotkah naravne barve....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.