Ni zanimanja za Zalino Zbrko

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Kot izgleda Zala Đurić Ribič ne bo zbrala zastavljene vsote.
Oglej si celoten članek

Zala Đurić Ribič je na platformi Adrifund v začetku avgusta začela z zbiranjem denarja za izdajo pesniške zbirke Zbrka, a je do danes zbrala le 220 od zastavljenih 4100 evrov. Mlada umetnica ima le še dvanajst dni časa, da doseže zastavljeno vsoto. Zala pravi, da bo Zbrka izšla v vsakem primeru. 

Podpornike spodbuja tudi s simboličnimi darili, ki pa so odvisni od zneska, ki ga podarijo. Od zahvale, kave pa do povabila na vip zabavo ob izzidu zbirke. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 19:42 19. Avgust 2016.

    dragi đurići,<br />malce neokusno je tole zbiranje denarja.<br />res.<br />na ta način slovenci zbiramo denar za pomoči potrebne.<br />tudi sama.<br …

  • iko
    19:34 19. Avgust 2016.

    Čefu.ski obešalnik bi tako kot starši na lahek način slovenski denar.

  • 18:36 19. Avgust 2016.

    Jokam..........................<br />Res jokam.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.