Nič d'narja, več muzike

Foto: Žurnal24 Fantje bodo za povratni prevoz v Novo Gorico (odhod je danes ob 19. uri izpred T
Festival pomladi in Mesto mladih. Letos z združenimi močmi pripravljata koncerta na Primorskem.
Oglej si celoten članek

Množično obiskano druženje ob alternativni glasbi na prostem bo letos še bolj alternativno – plačljivo in prestavljeno, a zato nič manj kakovostno.

 

Novost je, kot pravi organizator Festivala pomladi, uvedena zaradi nepodpore mestnih oblasti: "Ker prvič v zgodovini nismo dobili podpore MOL, smo mislili, da festivala ne bo. Potem pa so nas iz Mesta mladih povabili k sooblikovanju programa, ki bo to soboto v Mostovni."

 

Zvezda večera bo danski trio WhoMadeWho, višek obeh festivalov pa bo dogodek na prostem, ki bo prihodnji petek v Vrtojbi pri Novi Gorici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.