Nič seksa za Brada

Foto: Žurnal24 Nič več nežnosti za Brada. (Foto: Reuters)
V spalnici Angeline Jolie in Brada Pitta naj bi zavladala suša.
Oglej si celoten članek

 

Angelina Jolie in Brad Pitt naj bi marsikateri spor zgladila med rjuhami. Doslej nobena kriza, tako pravijo, ni mogla uničiti njunega pestrega spolnega življenja. Zdaj pa je v njuni spalnici nenadoma zavladala suša, poroča National Enquirer.

Angelini Jolie posteljne aktivnosti trenutno prav nič ne dišijo, saj je pod stresom. Veliko namreč potuje, ker po vsem svetu promovira svoj najnovejši film Salt. "Zelo je tečna, kar na lastni koži občuti tudi Pitt," je vir izdal zgoraj omenjenemu tabloidu.

Ni pa popolnoma jasno, ali je za zaspani libido kriv le stres. Govori se namreč tudi, da je Angie besna, ker se Bradova mati še vedno odlično razume s sinovo bivšo ženo Jennifer Aniston. "Brad se v odnose svoje matere ne vmešava. Meni, da si pri svoji starosti lahko sama izbere, s kom se bo družila," je še dodal vir. Angelina se z Bradovo pasivnostjo kljub temu ne more sprijazniti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.