Nič več anoreksičnih teles

Foto: Žurnal24 Francija, ki velja za modno prestolnico, bi tako modni industriji po vsem svetu
Tudi teden mode v Milanu ni minil brez protestov nasprotnikov videza sestradanih manekenk, ki se sprehajajo po pistah svetovnih modnih prestolnic.
Oglej si celoten članek

Tudi teden mode v Italiji je priklical nasprotnike modne industrije, ki za svoje modele izbira vse bolj shujšane modele, ki so videti nezdravo in niti malo privlačno. V Italiji je namreč te dni moč videti oglase, na katerih se pojavlja močno podhranjena ženska, z njimi pa oglašuje blagovna znamka oblek No-l-ita, ki želi reči "NO" (ne) anoreksiji. Z oglasi v tiskanih medijih in z velikimi plakati so, če ne drugega, pritegnili nekaj pozornosti, v kolikšni meri pa jim bo prisluhnil visok svet mode, pa bo videti šele čez čas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.