Nick Carter ni šel na sestrin pogreb

Foto: EPA
Foto: EPA
Nick Carter, član nekdanje fantovske skupine Backstreet Boys, se ni udeležil pogreba svoje sestre Leslie, ki je umrla pretekli teden.
Oglej si celoten članek

Leslie Carter, ki je umrla zaradi prevelikega odmerka zdravil, so pokopali v nedeljo v New Yorku, v družbi njenih najbližjih prijateljev in družine. Njen starejši brat Nick pa se pogreba ni udeležil, saj je raje odšel na koncert, ki ga je imel v Pensillvaniji. Kot je dejal, ni hotel razočarati oboževalcev. "Želel sem biti na sestrinem pogrebu, a moja družina je že od nekdaj zelo zapletena. Trenutno me obdajajo različna čustva, izguba sestre vsekakor ni lahka. Trudim se ostati zdrav, pozitiven in osredotočen na svoje delo," je za ameriški spletni portal TMZ povedal nekdanji Backstreet Boy.

Nickov najbližji prijatelj je za omenjeni portal povedal, da je družina dobro poskrbela za to, da Nick ni bil vključen v pogrebno slovesnost, kar je 32-letni zvezdnik tudi občutil. Zato se je od sestre poslovil na svoj način. "Preostanek svoje turneje posvečam sestri, saj je zelo uživala na mojih koncertih," je na svoji spletni strani zapisal Nick.

Slovo od Leslie

Pogreb ni bil odprt za javnost, udeležilo se ga je šestdeset Lesliejinih najbližjih sorodnikov in prijateljev, med njimi tudi mama Jane, brat Aaron in mož Mike Ashton, ki mu je Leslie pred desetimi meseci rodila hčerko Alysso. "Proslavljali smo njeno življenje in kako zelo smo jo imeli radi," je za ameriško revijo People povedal neimenovani vir. "Veliko je bilo solz, pa tudi smeha. Ljudje so pripovedovali zabavne zgodbe iz njenega življenja," je še izdal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.