Nick Cave in Grinderman vabijo na Exit

Foto: Žurnal24 Nick Cave in Grinderman bodo nastopili na Petrovaradinski trdnjavi. (Foto: Exit

Your browser doesn’t support HTML5 video

Na letošnjem Exitu bo nastopil bend Nicka Cava – Grinderman. V Novi Sad prihajajo tudi trije DJ zvezdniki: Fedde Le Grand, Joris Voorn in Joachim Garraud.
Oglej si celoten članek

Vsi oboževalci dobrega rock’n’roll žura bodo navdušeni nad dejstvom, da bo na Petrovaradinski trdnjavi  v sklopu letošnjega 12. festivala Exit nastopil power band Nicka CavaGrinderman, ki je osnovan na jedru že prej priznane in oboževane skupine Bad Seeds. Skupina Grinderman je konec prejšnjega leta izdala novi album z naslovom Grinderman 2.

Zvokom Grindermanov lahko prisluhnete tukaj.

Za ljubitelje Dance Arene pa prihaja novica o nastopu treh DJ-zvezdnikov. Iz Nizozemske prideta Fedde Le Grand, lastnik hita Put Your Hands Up, in Joris Voorn, ki je leta 2003 osvojil nagrado za najboljši talent na nizozemskih DJ-nagradah. Njegova priljubljenost pa je eksplodirala leta 2009 s hitom Sweep The Floor. S svojim avdiovizualnim šovom Invasions se jima bo v Novem Sadu pridružil tudi francoski DJ in producent Joachim Garraud, kralj Space Invadersov, najboljši prijatelj Davida Guette in boter pariške Technoparade.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.