Nick na cedilu pustil še eno sestro

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Potem ko se pevec Nick Carter ni udeležil pogreba svoje mlajše sestre, ki je umrla pred dvema letoma, je zdaj na cedilu pustil še eno svojo sestro.
Oglej si celoten članek

Član nekdanjega fantovskega benda Backstreet Boys Nick Carter bi moral v soboto oddati in do oltarja pospremiti svojo mlajšo sestro Angel, a se na poroki sploh ni prikazal. S svojo zaročenko Lauren Kitt je raje odpotoval v Las Vegas, kjer sta proslavljala prihajajočo poroko; ona je imela dekliščino, Nick pa fantovščino, ki sta ju praznovala kar skupaj. Ker Nicka ni bilo, je moral na njegovo mesto vskočiti brat Aaron, ki je sicer nevestin dvojček.

Nick je sicer že pred časom priznal, da je njegov odnos s preostalimi člani družine "zastrupljajoč", trdi celo, da ga družina krivi za smrt mlajše sestre Leslie, ki je januarja predlani umrla zaradi predoziranja. Zvezdnik se ni udeležil njenega pogreba in je raje nastopil na koncertu. Kaj se je takrat dogajalo v njegovi glavi, je razkril pred nekaj meseci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.