Nicki Minaj grozila Mariah Carey

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Pevka Nicki Minaj se je na avdiciji Ameriškega idola spravila na kolegico Mariah Carey in ji grozila.
Oglej si celoten članek

V posnetku, ki ga je objavila spletna stran TMZ, se Nicki zelo razburi in začne vpiti. Viri so povedali, da je grozila celo pevki Mariah, vendar grožnja ni bila posneta.

Vse se je začelo zaradi nastopa enega od tekmovalcev. V žiriji sta za mizo sedeli pevki, med njima je bil glasbenik Keith Urban, na koncu mize pa je sedel Randy Jackson, ki ju je miril. Mariah je na napade kolegice odgovarjala, vendar se je na posnetku ne sliši dobro.

Producenti so avdicijo za tisti dan prekinili, da sta se vročekrvnici lahko ohladili. Obenem pa jih skrbi, kako se bosta zvezdnici razumeli dolgoročno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.