Nicky Hilton se je poročila

Foto: Profimedia nicky hilton Foto: Profimedia nicky hilton Foto: Profimedia nicky hilton Foto: Profimedia nicky hilton Foto: Profimedia nicky hilton Foto: Profimedia nicky hilton Foto: Profimedia nicky hilton Foto: Profimedia nicky hilton Foto: Profimedia nicky hilton Foto: Profimedia nicky hilton Foto: Profimedia nicky hilton Foto: Profimedia nicky hilton Foto: Profimedia nicky hilton
Dedinja hotelskega imperija Hilton, mlajša sestra slavne Paris Hilton, Nicky Hilton, je v Londonu stopila pred oltar.
Oglej si celoten članek

31-letna lepotica se je poročila z eno leto mlajšim Jamesom Rothschildom, ki prihaja iz izjemno premožne bankirske družine. Njihovo premoženje je ocenjeno na 18 milijard dolarjev. Parček si je večno zvestobo obljubil v Kenvsingtonski palači.

Nicky je nosila prelepo obleko iz modne hiše Valentino, za katero naj bi odštela 77 tisoč dolarjev. Svetlolaska pa je s čudovito kreacijo, ki nekatere spominja na poročno obleko Kate Middleton, nekatere pa na obleko, v kateri se je poročila Grace Kelly, kar nekaj težav.

Najprej se je njena trimetrska tančica zataknila za gumo bentleyja, s katerim se je z očetom odpeljala do palače, nato pa je med hojo tako nesrečno dvignila spodnji del obleke, da je pokazala spodnjice.

"Že kot deklica sem sanjala o tem, da mi bo Valentino naredil poročno obleko. Valentino je simbol brezčasne elegance. /.../ Pregledala sem njihovo kolekcijo zadnjih 10 let. Preštudirala sem arhiv in jim poslala, kaj mi je všeč,“ je Nicky pred kratkim povedala v intervjuju za Harper's Bazaar. Čez šest mesecev je bila obleka, okrašena s kristali in drago čipko, narejena.

Na poroki je seveda mrgolelo znanih in pomembnih obrazov. Med drugim so prišli so Chelsea Clinton, Petra Ecclestone in grški princ Pavlos.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:36 11. Julij 2015.

    Ulala, ta ma pa čist posebno muflo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.