Nicolas Cage vložil ločitvene dokumente

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Po 12 letih se je končal še en hollywoodski zakon.
Oglej si celoten članek

Oskarjevec Nicolas Cage se ločuje od svoje 20 let mlajše žene Alice Kim, s katero se je poročil leta 2004. Par ima 10-letnega sina.

Ločitvene dokumente je menda vložil 52-letni zvezdnik, saj je od poslovnega partnerja izvedel, da ga je žena, ko je bil na filmskem festivalu v Cannesu, prevarala. "Alice so v Nevadi večkrat ujeli v družbi nekega moškega. Celo poljubljala sta se,“ trdi vir.

Cage se ločuje že tretjič. Poročen je bil s Patricio Arquette, štiri mesece pa tudi z Liso Marie Presley.

Igralec je svojo tretjo ženo spoznal v neki restavraciji v Los Angelesu, kjer je takrat 19-letna lepotica delala kot natakarica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.