Nicole in Keith upata na še enega otroka

Foto: Žurnal24 Nicole živi v Nashvillu s svojim možem Keithom Urbanom in njuno hčerko Sunday Ro
Nicole Kidman je v intervjuju za Reuters spregovorila o novem filmu Rabbit Hole, svoji družini in materinstvu. Igralka ima s pevcem Keithom Urbanom dve leti in pol staro hčerkico.
Oglej si celoten članek

Oskarjevka Nicole Kidman je za svojo vlogo matere, ki se sooča s smrtjo otroka, v neodvisnem filmu Rabbit Hole prejela dobre kritike in nominacijo za zlati globus. Vloga jo je takoj pritegnila. Že ko je prebirala recenzijo filma, je bila namreč navdušena. Na vlogo pa se je pripravljala tako, da je o tej tematiki veliko brala. Sicer se je poskušala pridružiti tudi skupini za žalovanje, vendar je vstop dovoljen le tistim, ki so resnično izgubili otroka. "Popolnoma razumem to, vendar ne vem, s kakšnim razlogom mi je bila dana ta občutljivost. Mogoče zaradi rojstva hčerke 11 mesecev pred tem," je povedala o igranju težke in občutljive vloge.

Z rojstvom hčerke je tudi začela bolj ceniti čas. "Čas je najbolj dragocena stvar. Zelo sem natančna glede tega, kako ga porabim." Poleg tega priznava, da ni najbolj zadovoljna, ko mora zapustiti družino. "S Keithom sva zelo povezana in nisva nikoli ločena. Če sva, nisva nikoli več kot tri dni."

Nicole ima že dva otroka, Connorja in Isabello, iz prvega zakona s Tomom Cruisom, vendar pravi, da materinstvo doživlja drugače. "Bila sem otrok in še tako mlada, duševno in čustveno – popolnoma drugačna mama."  Zdaj vlogo matere doživlja drugače. "Veliko je globokega strahu in čustev. Sunday je zacelila ogromen del mene." O svoji dve in pol leti stari Sunday pa meni, da je zelo po očetu. "Sunday ima očetov obraz in veliko njegovega DNK."

O načrtih za povečanje družine pa je odgovorila: "Upava na še enega."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.