Nicole Kidman močno shujšala

Foto: Profimedia nicole kidman Foto: Profimedia nicole kidman Foto: Profimedia Nicole Kidman Foto: Profimedia nicole kidman
Nicole Kidman presenetila s suhljato postavo.
Oglej si celoten članek

Avstralska igralka Nicole Kidman se je na srečanju nominirancev za letošnje oskarje pojavila v sivem kostimu, v katerem ni mogla skriti svoje suhljate postave. Njen pas je neverjetno ozek, njene roke in noge pa koščene …

Jo je načel stres, ki so mu zvezdnice podvržene pred sezono nagrad?

Pred dvema letoma je imela Nicole še lepe obline ... Igralka se je sicer pred kratkim odločila za operacijo prsi, med katero so ji odstranili vsadke. "V svojem telesu ne želi imeti nič, kar bi lahko bilo strupeno,“ je njeno odločitev razložil vir.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:57 10. Februar 2017.

    suha in grda,ko je bila natur,je bila lepa lepa avstralka

  • 14:24 9. Februar 2017.

    Plastika je dobra samo za dildote..

  • 13:44 9. Februar 2017.

    ko marela, misliš, ne, račje žnable, umetni joški, in umetni kremplji....pa še umetna griva.....živela plastika fantastika !!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.