Nicole lahko obleče hčerkino jakno

Foto: Profimedia nicole kidman Foto: Profimedia nicole richie
Nicole Richie je tako suha, da lahko obleče jakno svoje 6-letne hčerke.
Oglej si celoten članek

"Hvala, da si mi posodila svojo jakno, Harlow,“ je Nicole zapisala na Instagramu in v omenjenem oblačilu prišla na neko prireditev.

Posvojenka pevka Lionela Richieja, ki je priznala, da je imela anoreksijo, se sicer zaveda, da je presuha. V začetku leta je v intervjuju za Vanity Fair povedala: "Vem, da sem trenutno preveč suha, zato ne želim, da bi se dekleta zgledovala po meni. Po pomoč sem se zatekla k strokovnjaku za prehrano in zdravniku. Bala sem se, da gre za resno težavo.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.