Nicole priznala lepotne popravke

Foto: Žurnal24 Igralka je po več letih zanikanja le priznala, da njen obraz ni naraven. (Foto:
Igralka Nicole Kidman je končno le priznala, da si je pri videzu pomagala z botoksom.
Oglej si celoten članek

Potem ko je več let zanikala, da si je dal popraviti obraz, je tokrat 43-letnica le priznala lepotne popravke. Oskarjevka je v intervuju priznala, da si je pri gubah pomagala z botoksom.

"Poskusila sem več stvari, vendar poleg telovadbe in dobre diete večina stvari ne pomaga. Poskusila sem celo botoks, vendar mi potem obraz ni bil všeč. Zdaj ga ne uporabljam več in spet lahko premikam čelo," je povedala.

Še leta 2007 je za revijo Marie Claire povedala, da je popolnoma naravna. "Ničesar nimam na obrazu. Imam le sončno kremo in ne kadim. Skrbim zase," je takrat razkrila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.