Nicole – vražja nevesta

Foto: Žurnal24 Nicole ob živce spravlja bodočega moža in svoje prijatelje. (Foto: Reuters)
Nič ni hujšega kot živčna nevesta, pravijo. In ena izmed njih je tudi Nicole Richie.
Oglej si celoten članek

Po treh letih zveze in dveh otrocih sta se Nicole Richie in Joel Madden odločila stopiti pred oltar. Težave pa naj bi med pripravami na poroko povzročala bodoča nevesta, ki je po besedah svojih prijateljev zelo muhasta in težavna.

"Joel si želi, da bi šla k matičarju in si izmenjala prstana, Nicole pa je obsedena s podrobnostmi," pravijo njeni prijatelji. Zvezdnica hoče, da je vse po njenem – od obleke, gostov in celo sprehod do oltarja. "Nicole se ne more odločiti, ali naj jo do oltarja pospremi oče Lionel ali mati Brenda," dodajajo prijatelji.

Nicole pa si je že zamislila tudi obleko, ki naj bi bila vredna najmanj 100 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.