Nicolin mož gre pod nož

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Soproga igralke Nicole Kidman, Keitha Urbana, je doletela podobna usoda kot pevko Adele. Konec meseca bo moral na operacijo grla.
Oglej si celoten članek

Country pevec Keith Urban bo moral konec meseca na operacijo grla. Njegov tiskovni predstavnik pravi, da gre za manjšo opracijo, med katero bodo pevcu odstranili polip. Urban se bo moral do na naljnega odpovedati vsem vokalnim naporom, prestavil pa je tudi veliki dobrodelni koncert v sloviti Country Music Hall of Fame, ki naj bi se zgodil 18. januarja. Do operacije bo Keith na koncertih odpel le po eno pesem.

Soprog Nicole Kidman pa je med drugim nominiran za najboljšega zabavljača in moški vokal in bo 9. novemba nastopil na Country Music Association Awards.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.