Nigella Lawson ne sme v ZDA

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Britanski kuharici Nigelli Lawson na letališču Heathrow niso pustili na letalo, namenjeno v Los Angeles.
Oglej si celoten članek

Vzrok za prepoved naj bi bilo njeno priznanje na sodišču, da je jemala kokain in pred otroki kadila marihuano. Kot poročajo očividci, Lawsonova zavrnitve na letališču ni bila prav nič vesela. Prepoved namreč resno ogroža njeno televizijsko kariero v ZDA, kjer je žirantka v kuharskem šovu The Taste.

Zakaj so jo na letališču zavrnili, sicer ni znano. Lawsonova naj bi prek spleta zaprosila za vstop v Ameriko in s prijavo potrdila, da še nikoli ni bila aretirana ali obsojena. ZDA imajo kljub temu pravico, da tistim, ki so bili zaradi drog v prekršku, prepovejo vstop v državo. Lawsonova se na odločitev lahko pritoži, na novo razsodbo pa lahko čaka tudi več mesecev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:42 3. April 2014.

    "Zakaj so jo na letališču zavrnili, sicer ni znano" in "ZDA imajo kljub temu pravico, da tistim, ki so bili …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.