Nigella Lawson zbežala od moža

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Televizijsko kuharico Nigello Lawson naj bi njen mož napadel.
Oglej si celoten članek

Nigella Lawson in njen mož Charles Saatchi, s katerim je poročena deset let, sta se v neki restavraciji sprla. Prepir, med katerim naj bi 70-letni Saatchi svojo 53-letno ženo večkrat prijel za vrat in udaril po nosu, je objavil britanski časnik Sunday People. Kuharica naj bi za mizo planila v jok in se poskušala otresti njegovi rok. "Šokantno. Brez dvoma jo je bilo strah. Grozno," je prizor opisal očividec in dodal: "Nigella je bila zelo razburjena. Na obrazu ji je pisalo, da jo je strah. Ujezila se je in spregovorila bolj na glas. Poskušala ga je pomiriti.“

Prepir zakonca očitno nista zgladila. Naslednji dan so jo paparaci ujeli, kako je s kovčkom zapustila skupno stanovanje.

Fotografije je opazila tudi policija in najavila preiskavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.