Nik: Poroka je v načrtu

Foto: Ana Fetih
Foto: Ana Fetih
Bo Nik Kavčič kmalu dahnil usodni da?
Oglej si celoten članek

Nik Kavčič, tekmovalec šova Gostilna išče šefa, je na prijateljevi poroki ujel podvezico, kar pomeni, da bi po protokolu pred oltar mogel kmalu stopiti tudi sam. "Ni še čas za poroko, še kakšne dve, tri leta. Lahko pa potrdim, da sem na prijateljevi poroki ujel podvezico," nam je povedal Nik, ki je že nekaj časa v zvezi s prikupno frizerko.

Ga bo prikupna kratkolaska čakala toliko časa, ali bo prej pobrala šila in kopita? "Ne bo, saj dobro ve, kaj ima (smeh)," je prepričan Nik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.