Nik se je odločil za spremembo

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Tekmovalec iz šova Gostilna išče šefa je pred dnevi spremenil barvo svojih las. Zdaj so praznično srebrni.
Oglej si celoten članek

Nik je mnoge presenetil z novo barvo las, ki ni nič več rjava, temveč lepo srebrna. Mladi kuhar se je brez premisleka odločil za spremembo, saj meni, da je vsaka sprememba dobrodošla, poleg tega pa je dobil tudi sponzorskega frizerja. "Potreboval sem en dan, da sem se navadil, zdaj je pa že v redu," nam je zaupal mladi kuhar.

In čeprav je njegova pričeska zdaj praznično srebrna, se ni preobrazil samo za silvestrovo. "Takšno barvo bom imel, dokler mi lasje ne bodo zrasli, mogoče pa bom pozneje še kaj eksperimentiral. Bomo videli."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:36 31. December 2012.

    To ne moreš verjet.Plačujemo internet(pa ne malo)da bi v VIP novicah objavili da si je en debil iz še bolj …

  • 14:51 31. December 2012.

    Ta debilno-debeli ksiht pa res ne paše drugam kot na slovenski izobraževalni zaresničnostni šou.

  • 13:35 31. December 2012.

    Sama sreča, da sem izvedela....sicer bi nevedna umrla

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.