Nika Kljun bo igrala v seriji Pisarna

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Vse bolj uspešna plesalka Nika Kljun je zajadrala tudi v igralske vode.
Oglej si celoten članek

Slovenska plesalka Nika Kljun, ki že dlje gradi uspešno kariero v Los Angelesu, se bo preizkusila še kot igralka. Na svojem profilu na Facebooku je pred dnevi zapisala: "Jutri me čaka veliko dela. Delam v slavni televizijski seriji The Office (Pisarna). Ne morem verjeti, da se bom videla na NBC.“

V omenjeni seriji, ki je na sporedu od leta 2005, letos pa se bo v Ameriki odvrtela zadnja, deveta sezona, igrajo številni slavni zvezdniki, med njimi John Krasinski, Steve Carell in drugi. Serija v obliki dokumentarca spremlja pisarniške delavce v podjetju Dunder Mifflin, kjer ne manjka komičnih prigod.

Plesalka je vedno bolj uspešna v svetu slavnih. Med drugim je sodelovala v ameriškem X Factorju, nastopila pa z Beyoncé, Justinom Timberlakom, Jennifer Lopez ter kot imitatorka Britney Spears. Na tej povezavi si lahko preberete daljši intervju s plesalko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.