Nika Ravnik se poteguje za naziv Vogue Talent

Foto: Matevž Kosterov
Foto: Matevž Kosterov
Spletna dizajnerska trgovina Muuse in revija Vogue iščeta mlade nadarjene modne oblikovalce. Za naziv se poteguje tudi Slovenka Nika Ravnik.
Oglej si celoten članek

Do 26. avgusta 2013 imate čas, da na spletni strani Muuse.com pod zavihkom "Vogue talents" oddate glas za slovensko modno oblikovalko Niko Ravnik, ki se podpisuje pod blagovno znamko niOka.

Tekmovanje za mlad oblikovalski talent 2013 organizirata spletna dizajnerska trgovina Muuse in modna revija Vogue, kandidate pa so izbirali na podlagi prijav, ki jih je bilo letos več kot 400. Zmagovalec natečaja se bo s svojo kolekcijo pridružil Muus-u, kjer bodo oblačila tudi na prodaj, poleg tega pa postal tudi del ekipe Vougovih talentov.

Izmed vseh, ki bodo glasovali, bodo izžrebali nekoga, ki bo prejel bon v vrednosti 500 evrov, porabil pa jih bo lahko seveda z nakupom v spletni trgovini. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.